• Jane

Unelma-ammattina Amorin hommatAmorina toimiminen olisi ihan unelma-ammattini. Saisi tuoda rakkautta ja iloa ihmisten elämään. Auttaa ihmiset toistensa luokse. Ampua ihmisiä rakkaudella!


En käyttäisi mitään säälittävää jousipyssyn rimpulaa, vaan kunnon varsijousta! Täräyttäisin sillä sellaisen hevosen kalun kokoisen nuolen suoraan uhrini sydämeen niin kovaa, ettei hän olisi enää koskaan entisellään. Ja sen päälle nauraisin pahaa nauruani "Buahahahahah!!"


Ehkä ottaisin mukaan yhtenä vaihtoehtona ihan kunnon teloitusmeiningin? Sieppaisin jonkun ikävän ihmisen, joka ansaitsee rakastua.

Mutta ennen, kuin tuomitsisin hänet rakkauteen, kysyisin: "Haluatko sinä rakastua!?"

Ja kun tämä pudistelisi paniikissa päätään kieltävän vastauksen merkiksi,

osoittaisin häntä rakkaudella ladatulla varsijousellani ja sanoisin kylmästi: "Juokse."


Uhrini lähtiessä kauhun vallassa juoksemaan pakoon, antaisin hänelle jokusen kymmenen metrin toivoa siitä, ettei joutuisikaan enää rakastumaan. Lopulta kuitenkin ottaisin jouseni, nostaisin sen kohti tätä kompuroivaa ihmisrauniota, tähtäilisin viivytellen loittonevaa selkää ja painaisin viimein liipaisimesta,

vapauttaen nuolen suhahtaen matkaan. Ja PUM! Rakkaus odottaisi taas!Ehkä voisin jopa kiristää ihmisiä rakkautta aseenani käyttäen! Kysyisin uhreiltani, mitä he olisivat valmiita tekemään, kunhan eivät joutuisi taas rakastumaan?


Ja sen, mitä tiedän ihan näin "harrastelija-Amorina" toimiessani,

niin melko paljon ihmiset ovat valmiita antamaan, ettei heidän tarvitsisi enää lähteä sen vuoristoradan kyytiin, jota "rakkaudeksi" kutsutaan.

Mikäli en saisi, mitä haluan (ponin) niin se olisi niskalaukaus ja bye sinkkuelämä, reppureissut, illat kavereiden kanssa, omat ranskalaiset, peitto ja vapaus!


Mietin, että löytyisi ainakin yksi tapa tehdä ihan oikeata bisnestäkin.

Voisin ruveta myös palkka-Amoriksi! Ottaisin tilauksia vastaan varakkailta ihmisiltä.

Ja sopivasta hinnasta tyrskäyttäisin työntilaajan kilpailijalle ruusunpunaiset lasit silmille, samalla sabotoiden kaiken sen, johon hän ennen uskoi.


Nuolen sydämeensä saisi tosin myös tämä työntilaaja.

Rangaistuksena.

Ei ole kilttiä haluta, että toinen rakastuu. Hahah, Amorina työskentely olisi kyllä mukavaa puuhaa! <3


Mikä sinun unelma-ammattisi on? :)

JOIN MY MAILING LIST

© 2023 by Lovely Little Things. Proudly created with Wix.com

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon